Skip to toolbar

PSAT/SAT Fall testing

DATE: 09/10/2020

SUBJECT: Fall  PSAT and SAT Testing

Dear Parents and Guardians:

Because of the shutdown last spring high school students were unable to take the PSAT and SAT assessments.  To give students an opportunity to get exposure to these exams the state of Michigan is providing the PSAT, PSAT/NMSQT and SAT assessments free of charge for all of our high school students this fall.  We will not require students to take these exams.  However, students can voluntarily elect to take the exams on the following dates:  

9th Grade PSAT 8/9:  October 27th 

10th Grade PSAT/NMSQT: October 29th

11th Grade PSAT/NMSQT: October 29th

12th Grade SAT with Essay: October 14th

Any 11th grade student hoping to qualify for the collegiate academy must take the PSAT/NMSQT exam, as these scores are used to determine eligibility. 

Each high school will provide a registration link to sign up for these exams.  Students will need to submit their request by September 14th.  

These exams will be administered in person at the students high school on these dates.  

Student safety and health is our top priority.  Students must wear a mask.  We will stagger the arrival times of students and practice social distancing along with other safety measures.  All testing rooms will have a small number of students.  We will send you the exact times of the test once we have determined how many students will be taking the exams.  

We would like to encourage your child to take these exams.  When students receive their scores they can link them to Khan Academy to get personalized SAT practice.  This has been shown to increase student’s SAT scores.  Details can be found at https://collegereadiness.collegeboard.org/sat/practice/khan-academy.  

Juniors that take the PSAT/NMSQT test can qualify for scholarships and other recognition programs.  More information can be found at

https://collegereadiness.collegeboard.org/psat-nmsqt-psat-10/scholarships-and-recognition/recognition-programs

If you have any questions about the exams please contact your school’s counselor.  

التاريخ : 9 أيلول / سبتمبر 2020

الموضوع:  اختبارات  الـ PSAT‎ و  ‎ SAT ‎ لفصل الخريف

أولياء الأمور والأوصياء القانونيين الأعزاء:

بسبب الإغلاق في الربيع الماضي ، لم يتمكن طلاب المدارس الثانوية من إجراء تقييمات PSAT  و SAT . لمنح الطلاب فرصة للتعرف على هذه الاختبارات ، توفر ولاية ميشيغان تقييمات PSAT و PSAT / NMSQT و SAT مجانًا لجميع طلاب المرحلة الثانوية في مدارسنا هذا الخريف. إجراءات هذه الاختبارات ليس لزماً على. ومع ذلك ، يمكن للطلاب اختيار طواعية إجراء الاختبارات في التواريخ التالية: 

27 تشرين الأول / أكتوبرPSAT‎   8/9       صف التاسع 
29 تشرين الأول  / أكتوبرPSAT/NMSQT صف العاشر 
29 تشرين الأول / أكتوبرPSAT/NMSQT صف الحادي عشر
14 تشرين الأول / أكتوبرSAT مع مقالةصف الثاني عشر

يجب على أي طالب في الصف الحادي عشر الذي يأمل في التأهل للأكاديمية الجماعية (كولجيت)  أن يخضع لاختبار  PSAT/NMSQT، حيث يتم استخدام هذه الدرجات لتحديد الأهلية.

ستوفر كل مدرسة ثانوية رابط تسجيل للتسجيل في هذه الاختبارات. يحتاج الطلاب إلى تقديم طلباتهم بحلول 14 أيلول \سبتمبر. 

سيتم إجراء هذه الاختبارات شخصيًا في مدرسة الطالب الثانوية في هذه التواريخ. 

سلامة الطلاب وصحتهم على رأس أولوياتنا.  يجب على الطلاب ارتداء قناع الوجه. سنقوم بترتيب أوقات وصول الطلاب وتطبيق قاعدة التباعد الاجتماعي جنبًا إلى جنب مع إجراءات السلامة الأخرى. سيكون في جميع غرف الاختبار عدد قليل من الطلاب. سوف نرسل لك المواعيد الدقيقة للاختبار بمجرد أن نحدد عدد الطلاب الذين سيخوضون الاختبارات. 

نود أن نشجع طفلك على أداء هذه الاختبارات. عندما يستلم الطلاب درجاتهم ، يمكنهم الدخول على أكاديمية خان للقيام بتدرب مخصص لاختبار SAT . ثبت أن هذا يرفع من علامات الطالب في الاختبار. يمكنكم الاطلاع على التفاصيل على الرابط التالي https://collegereadiness.collegeboard.org/sat/practice/khan-academy

يمكن لطلاب الحادي عشر الذين يخضعون لاختبار PSAT / NMSQT التأهل للحصول على منح دراسية وبرامج تقدير أخرى. يمكنكم العثور على مزيد من المعلومات على الرابط التالي:                                     

https://collegereadiness.collegeboard.org/psat-nmsqt-psat-10/scholarships-and-recognition/recognition-programs

إذا كانت لديك أي أسئلة حول الاختبارات ، فيرجى الاتصال بمستشار مدرستك.